Flaskefotografering er en specialiseret type fotografering.

Ved backshot af flasker skal både tage højde for spejling og refleksion sammen med en skarp etikette.

Et godt resultat kommer ikke ved forsøg men konkrete tilgange til fotografering med god lyssætning og præcision.

 

produktfotografering med metalliske etiketter

Hvis du ønsker at få gode produktfotos med metalliske etiketter, skal du sørge for, at objektivet skal kunne fange fine detaljer og give skarpe billeder. Ridser og skader bliver rettet og flasken med label vil fremstår pænt.

Belysningen skal placeres på en sådan måde, at den fremhæver den metalliske finish og skaber en refleksion på etiketten. Belysningen skal være skarp, men ikke overeksponeret. Vi laver billeder fra photoshop der passer med dine web størrelser og du får samtidig et high-end format i fuld kvalitet.

Vi fritlægger alle billeder så man kan få helt skarpe skygger og præcis ensartet baggrund

 

Vinklen på skuddet skal vælges omhyggeligt. Det skal fremvise produktet og den metalliske etiket på den bedst mulige måde. Optagelse fra en lavere vinkel kan fremhæve den metalliske finish.

De endelige billeder skal have høj opløsning, typisk 300 dpi, for at sikre, at de metalliske etiketdetaljer fanges tydeligt.

Efterproduktionsredigering skal udføres omhyggeligt. Den metalliske etiket må ikke miste sin glans eller virke mat. Det endelige billede skal repræsentere produktet og etiketten nøjagtigt.

  • Foto
  • Behandling
  • Eksportering og levering ag behandlede billeder på din egen cloud profil

Vi leverer de krav der kan sikre dig, at dine produktfotos med metalliske etiketter er af højeste kvalitet og lever op til dine forventninger.