Tjen penge på sociale medier

Sociale medier åbner konstant op for nye muligheder til at tjene penge. Vi står overfor en verden, som lytter mere og mere til influencere. Købsadfærd hos kunderne ændrer sig, og der er brug for vejledere til at anbefale produkter, services, virksomheder osv. Hvis du står i den unikke position, at du har følgere, som engagerer sig i din livsstil eller det som du specifikt har kastet sig over, står du overfor en verden af muligheder.

Hos Magsted har vi erfaring i begge lejre – vi arbejder løbende med markedsføring for virksomheder samt hjælper influencere med at tjene penge på det, de elsker. Derfor er vi gearet til at hjælpe dig videre i din influencer rejse, så du kan nyde frugten af alle dine loyale følgere.

Du har følgerne, vi har produkterne

Det er vigtigt at kende sin målgruppe og finde produkter eller virksomheder, som taler til den målgruppe. Vi hjælper dig med at analysere dine følgere, og i samarbejde med dig udarbejder vi en liste over de mest lovende brands.

Herefter er det vores mål at få aftaler med de gældende brands, og sørge for at du får bedst mulige vilkår. Som etableret marketing virksomhed, har vi tilmed en lang række af brands vi kan tage fat i.

At imødekomme følgere med gode tilbud fra populære brands kan være med til at booste din profil, så du automatisk får flere følgere.

Photoshoots

På vores kontor har vi dygtige og erfarne fotografer og stylister, som til enhver tid står til rådighed for shoots hvis du er interesseret.

Hør mere ring. Tlf 53 49 87 77

Vi klarer det besværlige

At tjene penge på sociale platforme indebærer en del forhandlinger mellem influencere og virksomheder, og den digitale opsætning kan være svær at administrere selv. Vi fylder ud der hvor du mangler hjælp, og står for at det, du ikke har tid til i hverdagen.

Vores mål er, at de influencere vi arbejder med, skal fortsætte med præcis det, de allerede gør. Vi står  for alt det tekniske samt samarbejdsaftaler og kommunikation med virksomheder.

Influencer Marketing udvikler sig konstant, og det er vores job at holde dig opdateret på alle de nye muligheder, som opstår.