Fritlægning af produktbilleder

0,- Kroner i opstartsgebyr.

Fritlægning med masker og skygger.
Vi leverer billige priser på kvalitets efterbehandlingbehandling. Billeder afleveres derefter på hvid/grå eller gennemsigtig bagrund PSD, PNG & JPG. Vi levere også PSD filer i “Layers” og CloudHosting til professionelle med høj volume af produktfotos.
Ring for spørgsmål: 60 79 80 00

01 Upload dine fotos

Behandlingstid 1-2 dage.

02 Vælg format og navn.

Find en løsning der passer

03 Modtagelse af billeder.

Sendes tilbage til din egen mappe – Del billeder via link og downloads.

150 GB CloudHosting fra 79,- pr md.

Vores løsning løser en masse problemer.
PR mappe til deling af indhold af filer op til 100 GB.
Smart til eksterne grafiske afdelinger og InHouse produktioner.

Fritlægning fra 9,-

Få en gratis prøve på max 3 styk.
Skriv hvor mange billeder du har i alt og vi sender gerne et tilbud.

  Vælg format

  Format på udgivelse (max 5000 px.)

  Vælg type af fritlægning.

  18,- Fritlagt m. maske28,- Fritlagt m. maske & skygge38,- Fritlagt, retoucheret og skygge.48,- Fritlagt med ekstra behandling.28,- Fritlægning med indsyet nakke

    9,- Fritlægning med maske, uden skygge14,- Fritlægning med maske og skygge14,- Fritlægning med påsyet nakke og retouchering19,- Fritlægning med maske, retoucheret, og skygge.24,- Fritlægning med ekstra behandling.

  Med en konto giver vi 50% i rabat +150GB Upload til Cloud for 79,- pr. md.


  Fritlægning med detaljer og skygger.

  Standard behandling inkludere korrektion af hvidbalance, lysmætning og farve. Vi indarbejder også en kompensation for studielamper, gulv og skygger under arme og under produkter. Vi uddanner selv vores klippere for at holde en høj standard, og vi kan tilpasse os alle slags produktioner. Vores produktioner er både i Danmark og i Asien, så vi kan holde os på en pris der er billig selvom kvaliteten er i top.

  Vi tager altid udgangspunkt i din tidligere webshop billeder, og sørger for at passe ind så du får det rigtige resultat. Du får din helt egen profil og dit helt eget billed arkiv til administrering af billeder og video. På den måde kan du sender dine billeder rundt, uden at skulle sende dem som filer.

  Telefon: 60 79 80 00

  Billedebehandling til professionelle.

  ✅ Fritlægning af produkt
  ✅ Skygge behandling.
  ✅ Indsyning af nakke på mannequin.
  ✅ Farvekorrektion.
  ✅ Tilretning i Symmetri
  ✅ Levering inden for 1-2 dage
  ✅ Dansk Support

  Forskel på fritlægning

  At fritlægge et billede betyder, at man fjerner baggrunden. Detaljeret og pæne kurver er bedst og kan afleveres i photoshop format til din grafiker. Man kan vælge med eller uden skygge, skygger på bordet eller skygger i baggrund. Bløde skygge der gør sig rigtigt på hvid baggrund og vi levere også skabte skygger til transparens.

  Vi til byder Billedbehandling, Professionelle grafikere, Retouchering. Levering inde for 1-2 dage alt efter mængde. Udgivelse i flere formater

  Påsyning af nakke og ærmer på Ghost mannequin. Rettelser af tøjets form og silhuet så tøjet bliver symetrisk. Farvejustering og nedtoning af skygger og udrettelse er mindre folder.