Google Streetview viser vejen frem

Din Google+ profil kan nu opdateres med en fremvisning af jeres lokaler og placering. Via Google Maps opsætter vi en profil med informationer om placering, åbningstider mm.. 3D rundvisning i jeres facilitet afvikles direkte fra Google.

Vi opsætter disse 360 graders billeder med bestemte klikbare områder til yderligere information, eller til at navigere til et nyt billede og område, eller for til nærbilleder i højere opløsning.

Google Business View bliver inden længe en integreret del af smartphones, da det giver brugeren et bedre overblik over områder, hvilket gør det lettere at huske, og lettere at relatere til, da man får et visuelt feed af det man leder efter.

Når jeres Panoramatur er blevet offentliggjort af Google, kan I efterfølgende implementerer den hvor i vil på jeres hjemmeside. Ved brug på hjemmeside kan I starte turen hvor I vil og i hvilken sammenhæng i ønsker.

360° Panorama HDR foto til Google streetView & Facebook

(HDR) fra DKK 795,-
*Bemærk kun i København.
Skal du have taget over fem billeder, anbefaler vi vores firmapakker.

Ring +45 60 79 80 00  [vrview img=”/wp-content/uploads/2017/01/Opera_06953.jpg”]

  Vis din forretning på en ny måde med 360° panoramafoto i HDR.

  Virtual reality er blevet en realitet

  Få en tur igennem lokaler, og se det hele ud fra din egen placering. Se omgivelserne i 360 graders perspektiv både med loft og gulv. Du kan allerede nu via et par briller og din smartphone se et rum efter hvordan du drejer dit hoved, du får et komplet billede af lokalet. Billederne kan sammensættes efter hvordan du vil bevæge dig rundt i rummet.

  Her kan du få et Cardboard til din telefon

  Brug dine billeder på Facebook 360

  Læg vores billeder direkte op facebook og lad folk kigge indenfor. Vi skaber sammen med dig et billede der skaber opmærksomhed. Mangler du smarte ting at poste er dette banebrydende. Vi tager billeder af produktalger eller nye medarbejdere på en måde der ikke er set før. Kontakt os for tilbud.

  Hot spots på dine billeder

  Vi kan give dig funktioner og knapper i billeder der gør rundturen interaktiv. Skal man gå en tur i omgivelserne eller skal man linkes videre til en onlineshop eller eller underside er det noget vi kan klare for dig. Vi kan også tilføre grafik på billeder så vi skaber en direkte information fra det valgte.

  Vores billeder er VR Ready.

  Loftet er ofte en ret vigtig del af rummet, så vi sørger altid for at står flot og tydeligt i billedet. Vi kan tilmed tage gulvet med uden afsløring af stativ og photograph.
  Vi levere et komplet VR billede, i en kvalitet der følger med de højeste standarder.

  HDR i høj kvalitet hver gang.

  Alle billeder bliver taget i multi-bracket(flere forskellige lysniveauer) og bliver derefter behandler og tonet i HDR (High Dynamic Range) hvilket gør at detaljer i mørke og lyse områder ikke bliver over eller underbelyst. Det har den fordel at man eksempelvis kan se hvad der er udenfor vinduerne, uden at rummet bliver mørkt.

  • Op til 9xRAW i HDR (High dynamic range).
  • Billeder i 16K. Optimeret til X-RITE & Pantone.

  Her er du sikret den højeste kvalitet i de billeder der skal på din Facebook eller Google Business forside.

  Kvalitet er afgørende for det rigtige førstegangs indtryk

  Disse billeder skal være i høj kvalitet når den nye generation af telefoner kommer på markedet, billederne kommer meget tæt øjne og mobil skærmene kommer i endnu højere opløsning. Denne nye verden kommer til at give en helt ny oplevelse af sted og rum, og vil du præsentere dine lokaler som noget specielt er det 360 graders billeder der kan imponere din fremtidige kunde.

  Hos Magsted tager vi billederne med de nyeste kameraer der har en lysfølsomhed ud over det sædvanlige og med skarphed der bliver indstillet for hver bid af billedet. Vi levere højkvalitets billeder på 25 mb og op til 800 mb. Du kan få alle detalje med i den absolut skarpeste kvalitet. Vi tager 3 billeder (HDR) med forskellige lys indstillinger så du kan være sikker på at vi får det hele med selvom der er et mørkt hjørne eller en lampe eller et vindue som æder området. Vi har mulighed for at lave billeder i flere hundrede højtopløselige sammensatte billeder og derefter sætte det sammen til et stort for at give flere detaljer der kan zoomes ind på.

  Starter Business Opsætning

  5 stk. 360° Panorama(HDR) billeder fra gaden og ind i butiken.
  (Med upload af 5 valgte billeder til Google Business & Google Maps)
  I alt 2.995,-


  Basis Business Opsætning

  10 stk. 360° Panorama(HDR) billeder fra gaden og rundt i lokaler.
  (Med upload af 10 valgte billeder til Google Business)
  i alt 5.495,-


  Professionel Business Opsætning

  12-16 stk. 360° Panorama (HDR) billeder fra gaden og ind i butiken.
  + Vi tager billeder af facade, interiør, personel og produkter/madretter til den perfekte profil.
  i alt 9.495,-