Produktbilleder til webshop & reklame

Fra kreative opstillinger til retouchering og fritlægning.

Har i travlt med at gøre jeres Webshop til en succes, og er der ikke tid at tage nye, billeder så hjælper vi gerne. Produktbilleder til webshop inkluderer: Afhentning, udpakning, individuel opsætning af lys til produkter. Klargøring af produkter til foto, shoot, farve-korrigering, post produktion og behandling, upload af billeder i RAW, TIFF & JPG/PNG.

Afhentning og tilbagelevering.

Vi klare hele opgaven, lige fra at hente jeres produkter, med tilbagelevering. Efter upload af billeder til jeres eget personlige katalog, kan i udvælge jeres billeder, til integrering på jeres online Webshop med produktbeskrivelser. Der bliver altid foretaget korrektion og kalibrering af farver, så alle nuancer stemmer overens med hvordan jeres produkt vil tage sig ud i sin fysiske form.

Afhentning: Hverdage 10.00 til 16.00.

Ring 60 79 80 00

Produktfoto priser

Produktbilleder til Online fremvisning
89,- Packshot med fritlægning og skygge.
99,- Packshot med fritlægning og skygge i flere formater

Produktfotos & Stillife
Fra 99,- Opsætninger , Glas og Blanke Overflader
Fra 249,- Smykker og Ure
Fra 149,- Billeder af produkt & hænder til manualer

Foto på usynlig mannequin.
149,- Packshot af tøj (Front)
199,- Packshot af tøj (Front/Bag)
249,- Jakker og Lange Kjoler (Front/Bag)
99,- Babytøj liggende “flat lay”.
59,- Close-Up & Additional

Beklædning og Modefotos
250,- til 495,-
LookBook Fotos

✅ Strøget, dampet og stylet

Gratis transport ved over 25 styles.
(Gælder kun København) Normalpris 149,- pr tur.

Ring og hør hvad vi ellers kan gøre.
Tlf: 60 79 80 00

Magsted Post Production (DK).

Vi kan de finde rigtige dimensioner på jeres billeder og sørger for at billederne får de rette fil navne så de stemmer overens med varebeskrivelserne og at de ligger i mapper efter jeres kategorier. Vores billederne fremstår altid farverige og indbydende i vores produktion, og er der pletter, elementer, snavs og andre uønsket elementer du gerne vil have fjernet, er det også noget vi ordner under retouchering. Skal materialet bruges til anden reklame hjælper vi også gerne med at imødekomme jeres krav for brug og deling.

Dine billeder bliver afleveret online på vores Cloud server, under jeres egen kundeprofil, hvorfra i kan se billederne, kommentere på de enkelte produkter og derfra downloade i de fil formater og størrelser i ønsker. Du vil have dine billeder samlet efter dato og navn og tilgang i 6 mdr. i fulde størrelser.

Kunde aftale til produktfotos

Skal i have lavet over 25 billeder om måneden, laver vi gerne en kunde aftale.

Du kan som kunde hos os benytte den medfølgende Cloud service, hvor du kan linke en direkte links til billeder og andet materiale, hvis du eksempelvis videresender dit materiale til et reklamebureau, en kunde eller anden part.

Vi sørger for afhentning og tilbagelevering, så du ikke skal tænke på andet end håndtering af kunder og webshop. Vi uploader gerne til online mapper og navngiver billeder efter anvisninger, så du har det fulde overblik.

Ring på tlf: 60 79 80 00
Læs mere om vores Cloud service for billedearkivering

Hvad er et packshot?

Et packshot er et marketingudtryk, der bruges til at beskrive et stillbillede eller en kort video af et pakket produkt, typisk optaget i studiemiljøer. Målet med et packshot er at fremvise produktet på en attraktiv og tiltalende måde, fremhæve dets funktioner og fordele, for at lokke potentielle kunder til at købe det. Packshots bruges ofte i e-handel, produktkataloger og reklamekampagner. De er normalt taget fra forskellige vinkler og under forskellige lysforhold for at give et omfattende overblik over produktet. Det endelige billede eller video retoucheres normalt for at forbedre dets visuelle appel og for at fjerne eventuelle forstyrrelser eller ufuldkommenheder