SÆLG VIA SOCIALE MEDIER
VÆR SÅ AKTIV SOM MULIGT
FÅ FØLGERE MED KONKRURENCER
SØRG FOR RØD TRÅD I DINE OPSLAG
BESVAR SÅ MANGE SOM MULIGT
HAR JEG INSPIRERENDE PROFILER?
HAR JEG TAKTIK TIL AT FÅ FLERE FØLGERE?
HAR JEG OPTIMAL RETARGETING SAT OP?
ER SOCIALE MEDIER DET RETTE FOR MIN VIRKSOMHED?
LÆGGER MINE FØLGERE MÆRKE TIL MINE OPSLAG?

Effektiv optimering

Mange mindre virksomheder når en hvis størrelse, hvor tingene egentligt går meget godt, men ikke helt godt nok til at man som ejer kan begynder at ansætte flere samt investere i mere langsigtede planer.

Derfor kan det her være godt at få et par ekstra øjne på ens virksomhed og interne processer samt hjælp til at optimere disse, så du som virksomhedsejer kan bruge mindre tid på administrativt arbejde og ikke værdiskabende processer og istedet fokusere på tale med nye og eksisterende kunder, og vækste din virksomhed.

Som en del af optimering af mindre virksomheder tilbyder vi i NordicLeap følge ydelser seperat, eller med fordel som en del af en større løsning

Sociale medier som salgskanal

Markedsføring på sociale medier bliver mere og mere en obligatorisk del af markedsføring. Det skyldes at rigtig mange bruger f.eks. Instagram & Facebook til inspiration.

Hvis man kan fange potentielle kunder med de rigtige reklamer, kan sociale medier være et af de mest effektive redskaber til øget salg. Det handler om at skabe det rigtige reklame flow.

Lad os tage et kig på din opsætning, så vi kan vejlede og hjælpe dig fremad.

Kombiner SoMe & Google

Med rigtig opsat markedsføring på SoMe & Google, vil kombinationen være en cocktail til markant øget salg. Forfølg dine kunder indtil de køber og efter, så du kan se forretningen blomstre og kunderne komme igen.

En af de store fordele ved reklamer på sociale medier er, at du øger kendskabet til din forretning. Reklamer betyder ikke kun salg, men også følgere, som du kan lave gratis reklame til direkte fremover.

At sætte det helt rigtige reklame flow op kan være svært. Vi kan hjælpe med det, så vi sammen kan tage din forretning til nye højder.