Få en gratis hjemmeside analyse

Mangler du trafik og flere kundeemner, eller er dit markedsføringsbudget blevet for højt i forholdet til hvad du omsætter. Det kan der oftest laves om på uden de helt store omkostninger, ved at lave en gennemgang af jeres website. Som et mediebureau med en ekstra høj service går vi gratis ind og analysere grundigt hvilke mål er mulige, og hvordan vi lettest og mest strategisk når dertil. Vi holder samtidig fokus på at styrke og forbedre jeres identitet samtidig med at finder jeres fordele og ulemper i forholdet til jeres konkurrenter.

Vi har erfaring i alle Internettets områder og er i stand til at analyserer jeres behov der kan hjælpe til en bedre søgemaskineoptimering, større synlighed i sociale medier, eller en mere direkte annoncering. Vore kompetencer strækker sig lige fra animerede grafiske annoncer og film til større kommunikationsplaner på tværs af medier. Med alle disse muligheder kan vi rette hele jeres design og udtryk så i får et solidt og mere effektivt udtryk, der giver bedre resultater og øger tallene på bundlinjen.

Måling & Optimering

Sammen med dig udvikler vi en 3 måneders plan som vi følger. Vi finder ud af hvilke medier der skal vægtes højest og hvilke medier vi kan inddrage på den billigste måde. Når vi har fundet en optimal opsætning vurdere vi hvordan det kan gøres uden at skulle omstille for meget. I vil få en konkret pris på implementeringen og vi vil altid have for øje at en krone sparet er en krone tjent. Måling og optimering er nøgleord for vores fremtidige udvikling, at vinde markedsandele er et fast mål. Magsteds webanalyse sikre dig det overblik du har manglet, og du får et klart billede omkring hvordan din hjemmeside performer. Du vil finde ud af om du får de rigtige besøg og hvordan du kan tiltrække nye besøg. Hvordan du får folks opmærksomhed og hvordan man leder dem til et køb eller den side der muliggør kontakt.

Læg en langsigtet strategi

Når vi kender svarene på de væsentlige spørgsmål kan vi ligge en længerevarende strategi som kan distancere dig fra dine konkurrenter og sætte en dagsorden der gør dine besøg til faktiske kunder. Hvis en virksomhed ikke ved hvilken effekt eller gavn hjemmesiden har, er der brug for hjælp til at kunne definere hvordan man måler effekten og lægger en strategi. Hvad er vigtigt at kommunikere ud i netop din branche, hvad ligger din kunde værdi på og hvad betyder prisen? Engang var en hjemmeside et digitalt visitkort eller et sted hvor man kunne få info om virksomheden. En hjemmeside er blevet 2 vejs kommunikation med præcise måleredskaber og direkte kontakt via chat og autorespons. Om du har en online webshop eller har behov for en almindelig hjemmeside, så lad os hjælpe med at gøre din løsning til en effektiv forlængelse af dine mål for din virksomhed. Om det er igennem din hjemmeside, med målrettet email kampagner, eller sociale mediekanaler, har vi de muligheder du kan gavne af.

Hvordan gør man det bedre?

For at få et indblik i de essentielle ting skal der stilles spørgsmål:

 • Hvor mange besøg har din side ?
 • Fortolker du din hjemmeside data ?
 • Hvordan bliver i fundet ?
 • Er dine besøg relevante ?
 • Kan du få mere ud af dit budget ?
 • Hvor giver markedsføringen størst afkast ?
 • Hvad er afgørende for succes ved et besøg ?
 • Kommunikere i rigtigt til brugerne ?
 • Hvad kan brugerne bedst lide ved dit site ?
 • Hvordan klarer i jer blandt konkurrenter ?
 • Kommer folk tilbage igen ?
 • Hvad findes der af muligheder for øget trafik ?

Bestil en rapport her.