Video annoncering på youtube

Antalet af folk som bruger youtubes startside tredobles fra år til år, det er ved at blive det samme som at tænde for fjernsynet. De fleste afspilninger sker fra mobilen og sker ofte når man skal vise hinanden noget. Vi mener det er den letteste form for deling af informationer til mennesker i alle aldrer og baggrunde
Vi opsætter jeres video på Google TrueView, så i kan vise jeres video eller reklame for det rigtige publikum. De folk som alligevel ser video inden for bestemte kategorier, vil ikke se jeres video som en irriterende reklame med mere sim kendskab til et produkt.

  • Manuskript
  • Postproduktion og behandling
  • Incl. animationer logo tekst med mere
  • Opload med søgeord til youtube
  • 10-20 sek video til Internet (Youtube & Facebook)

Fra DKK 5.995,-

Video produktion

Går du med tanken om at få lavet en video til din virksomhed eller dit event som er professionel og lækker. Så har vi både ideer og erfaring. Det tage tid at læse og næsten samtlige analyser viser at folk springer fra i læsningen, det er her en video gør så bedst. Med et stærk budskab og flot video er folk med, og interessen er startet.
Vi hjælper med alle dele af produktionen, så du kan koncentrere dig om det væsentlige i den historie der skal fortælles. Vi spare dig for en masse tid og besvær og sørge for at din film spiller så den kan sælge varen om det er i fjernsynet på facebook eller youtube

Promo video

Vi sammensætter gerne jeres promoverings video med intro og passende effekter. Med tilgang til studie og mange års erfaring med 3D animation kan vi forvandler dit produkt til en video der åbner øjne.

Animationsfilm

Skal du have lavet reklamespots, motion graphics, instruktionsvideo, videoer til patent beskrivelse, visualisering af ideer og koncepter. Så er vores in house animatorer og illustratorer klar til at levere det, om det skal være klassisk 2D animation eller moderne 3D.

Vi kan levere det med lyd, effekter, speak og musik efter dine behov. Lad os visualisere dine ideer, produkter og services i et farverige billeder og bevægelse.

Vores animatorer har mange års erfaring bag sig, og ved derfor hvad der skal til, for at levere et professionelt udtryk af høj kvalitet.

Vi kan bla. Levere:

Ide og design
Storyboards
Character Design
Sets og baggrunde
Compositing
Editing
Effekter
Lyd, musik og speak
Colorgrading/farvestyring
Mastering

Opstart fra 3.995,-

Firmaprofil video

Skal du have præsenteret din virksomhed for mulige samarbejdspartnere eller nye kunder er en video den mest professionelle vej. Hos magsted levere vi altid høj kvalitet både inden for koncept, ide, billede og lyd. Vi tilpasser så det passer perfekt ind i jeres profil. Branding er dyrt men rammer man rigtigt og tingene går viralt så er ens video sin vægt værd i guld.
En video er en investering, den skal gerne tjene sig hjem og det gør den kun ved at vi laver den rigtigt. Vi skal udtænke alle faser af videon er det youtube skal logo og det overordnede budskab vises inden for de første sekunder. Hvis folk ikke kan se hvad det det drejer sig om bliver filmen hurtigt klikket væk.