Videoproduktion

Går du med tanken om at få lavet en video til din virksomhed eller dit event som er professionel og lækker, så har vi både ideer og erfaring. Det tager tid at læse, og næsten samtlige analyser viser at folk springer fra i læsningen, det er her en video gør sig bedst. Med et stærkt budskab og flot video er folk med, og interessen er startet. Vi hjælper med alle dele af produktionen, så du kan koncentrere dig om det væsentlige i den historie, der skal fortælles. Vi sparer dig for en masse tid og besvær og sørger for at din film spiller, så den kan sælge varen, om det er i fjernsynet eller på Facebook.

Firmaprofil video

Skal du have præsenteret din virksomhed for mulige samarbejdspartnere eller nye kunder, er en video den mest professionelle vej. Hos Magsted leverer vi altid høj kvalitet inden for koncept, ide, billede og lyd. Vi tilpasser det, så det passer perfekt ind i jeres profil. Branding er dyrt, men rammer man rigtigt, og tingene går viralt, så er ens video sin vægt værd i guld. En video er en investering, den skal gerne tjene sig hjem, og det gør den kun ved at vi laver den rigtigt. Vi skal udtænke alle faser af videoen, hvor det på YouTube skal logo og det overordnede budskab vises inden for de første sekunder. Hvis folk ikke kan se hvad det drejer sig om, bliver filmen hurtigt klikket væk.

Video til alle formål

Promovideo Vi sammensætter gerne jeres promoveringsvideo med intro og passende effekter. Med tilgang til studie og mange års erfaring med 3D-animation kan vi forvandle dit produkt til en video der åbner øjne.

Vi kan blandt andet levere ide og design, storyboards, character design, sets og baggrunde, compositing, editing, effekter, lyd, musik og speak, colorgrading/farvestyring og mastering. Opstart fra 3.995,-.

 

Video spots

Animationsfilm Skal du have lavet reklamespots, motion graphics, instruktionsvideo, videoer til patentbeskrivelser eller visualisering af ideer og koncepter, så er vores in-house animatorer og illustratorer klar til at levere det, om det skal være klassisk 2D-animation eller moderne 3D. Vi kan levere det med lyd, effekter, speak og musik efter dine behov. Lad os visualisere dine ideer, produkter og services i et farverige billeder og bevægelse. Vores animatorer har mange års erfaring bag sig, og ved derfor hvad der skal til, for at levere et professionelt udtryk af høj kvalitet.

Video til youtube

Videoannoncering på YouTube Antallet af folk, der bruger youtubes startside, tredobles fra år til år, det er ved at blive det samme som at tænde for fjernsynet. De fleste afspilninger sker fra mobilen og sker ofte når man skal vise hinanden noget. Vi mener det er den letteste form for deling af informationer til mennesker i alle aldre og baggrunde. Manuskript, postproduktion og behandling inkl. animationer, logo, tekst med mere. Upload med søgeord til YouTube. 10-20 sekunders video til internet (YouTube & Facebook) fra DKK 5.995,-.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.