Gratis analyse inden opstart

  • Mangler du besøg på din hjemmeside
  • Er din side af ældre dato?
  • Vi kigger hjemmesiden igennem.
  • Rådgivning og konverteringssporing
  • Nu cure no pay!

Læs mere om vore analyser og rådgivning
Vi laver integration til Danske Regnskabsprogrammer

Eksklusivt design til alle formål.

Skal du have skiftet den gamle side eller skal have lavet et nyt?
Du har måske allerede en profilering af dit firma og dets ydelser på sociale medier som Facebook, Instagram og Twitter.

Måske tænker du på at kæde det hele sammen under din hjemmeside. Så hvis du opdatere noget fra hjemmesiden kommer det automatisk på din Twitter og hvis du poster noget på facebook kan det ses på hjemmesiden. Vi kan sammenkæde det hele og  sørger for at dine kunder bliver segmenteret, så du ikke spilder dine nyhedsbreve på folk der ikke er interesseret. Har du brug for hjælp kan du altid kontakte os via chatten i bunden eller ringe ind til vores hovednummer.

+45 60 79 80 00

Eget domæne med unikt design.

Når du får lavet en hjemmeside hos os får du altid dit eget domæne tilkoblet. Domænet bliver overdraget i jeres navn, så det vil være registreret under jeres firma. Du får selv ejerskab over alt indhold, domæner, og billeder. Vi levere samtidig et ekstra dele arkiv på op til 250 GB. til fil opbevaring, på jeres egen plads. Serveren er optimeret til daglige backup for maksimal sikkerhed.

Har i en hjemmeside i forvejen overflytter vi det gratis til jeres nye system så i er sikker på alt virker som det skal med jeres nye optimeret set-up. Vi opretter jeres e-mails så det hele ser professionelt ud. Vi kan samtidig sætter din mail profil op med signatur, www link og åbningstider så det passer til jeres webdesign også i Gmail.

Søgemaskineoptimering

Vi får dig op på Google, og sørger for at der ikke findes løse ender. Det første vi gør er at ligge SEO strukturen ind på din side, mange tilføjer søgemaskineoptimeringen efter projektet, men vi mener det er er bedre at være på forkant. Det gælder om at gøre det rigtigt første gang. Ud over indekseringen af jeres side tilbyder vi også at få jeres side øverst på Google via annoncering. Google Ads som du sikkert har hørt om før er blevet en vigtig del af en virksomheds opstart og produktets profilering.

Kontakt os for spørgsmål

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.