Få en responsiv hjemmeside.

“Søg på din hjemmeside via din smartphone og se resultatet”

Hvis knapperne er for små, hvis man ikke kan læse teksten ordentligt eller hvis menuen strækker sig uden for skærmen, så er din hjemmeside ikke responsiv.

En responsiv hjemmeside tilpasser sig automatisk alle forskellige enheders skærmstørrelser,  og sørger for at din hjemmeside altid tager sig godt ud.

Ud over et moderne design, sørger vi også for at knapper og links og layout giver brugeren en optimal komfort under besøget.

I dag browser folk lige fra mindre smartphones til 27 tommer iMac’s i 5K. Det betyder at din hjemmeside skal være fleksibel lige meget hvem der kommer forbi.

Måske din side bliver set fra en smartphone til at starte med, og senere på firmaets computer. Levere din hjemmeside det rigtige førstegangsindtryk?

50% af alle besøg kommer i dag fra håndholdte computere, skift i dag og få nye kunder i morgen.

Med en responsiv hjemmeside skal der kun opdateres et sted og indholdet vil tilpasse sig mobilen den bliver vist på. Indhold er altafgørende for at du bliver valgt frem for en anden og derfor er det vigtigt siden performer.

Et skift til en ny responsivt hjemmeside behøver ikke være en større operation, vi flytter indhold og billeder på rekordtid og sørger for at webhotel, databaser mm.. Lever op til nutidens standarder.

Har du specielle ønsker? Skal du eksempelvis bruge et booking modul, eller et udvidet nyhedsbrev, er det noget vi kan levere uden at du skal tænke på for meget.

Søgemaskineoptimering

Da mange søgninger kommer fra smartphones og andre håndholdte enheder, skal din side også kunne levere information og indhold til folk på farten.

Google prioriterer responsive og mobilvenlige sider højt, og placere dermed også sider der imødekommer disse kreterer højst på søgelisterne.

Kan din side ikke vises ordentligt på disse enheder bliver den simpelthen ikke vist blandt de første, og det bliver på grænsen til umuligt at kæmpe sig op af listen.

Det vil sige vil man bruge kræfter på at få jeres side op på på Google, så er det afgørende at jeres hjemmeside skal kunne tydes på telefoner og tablets.

Google resultatet er afgørende for et højt besøgstal og derfor er den responsive hjemmeside blevet en vigtig ting for at have en sund forretning.

Læs mere om søgemaskineoptimering her

Brugervenligt design

Ud over at det tekniske skal være i orden  gælder det samtidig om at gøre indholdet let at finde rundt i. Brugervenlighed er afgørende for om folk vender tilbage, da det sjældent bliver taget kontakt efter første besøg.

Er det ikke overskueligt mister man interessen, og måske finder man aldrig frem til resultatet under besøget. Hvis en side skal være brugervenlig, skal den være let at huske, let at bruge, og efterlade brugeren med en tilfredsstillende oplevelse.

Opdatere let dit indhold?

Har du haft det samme indhold de sidste mange år er det måske på tide at få det fornyet. Relevant indhold giver en større chance for de rette besøg.

Mange undersider giver flere døre åbne, på den måde ved du hvilke kunder du har fået forbi. Byg som du vil vi har ingen begrænsninger på sider eller størrelse.

Vi levere online performance.

Vores fremgangsmåde og kompetencer vil give dig de nyeste funktioner som øger brugerens interesse for dit produkt. I samarbejde med dig udarbejder vi en startplan, som gør din nye hjemmeside logisk for både dig og din kunde.

Vi levere og optimere din hjemmeside efter disse fire parametre:
Brugervenlighed, Design, Annoncering & Konvertering.

En samlet løsning der giver din kunde det optimale førstegangsindtryk af din virksomhed.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe:

Tlf: 60 79 80 00

Hjemmesider til smartphones

Rigtig mange søgninger og forespørgsler kommer fra smartphones og tablets. Disse besøg har en anden karakter end en besøg fra almindelige computere. Folk befinder sig i andre situationer og tager mange gange beslutninger i det øjeblik de føler de er landet på den rigtige side.

At blive ringet op med et enkelt tryk eller besked sendt fra en hurtig formular kan være en afgørende del i det at vinde en ny kunde der står med sin telefon. Vi bygger kun sider der er mobilvenlige så man kan ramme folk med akutte behov og dem der er på farten.

Professionel hosting hos Magsted

Magsted.net har ingen mellemmand, vi har direkte tilgang til servere, og er derfor uafhængige af tredjeparts support.

Vores platform er fleksibel og vi er teknisk ubegrænset, hvilket giver en større frihed til at udarbejde løsninger, og efterkomme ønsker.

Vi er ikke underlagt begrænsninger, og kan derfor yde dig en mere personlig service. Hurtig tilgang til kundens projekter, giver en højere og mere tilfredsstillende service.

Vores servere har en ekstra hurtig respons, da vi ikke deler din hosting med for mange andre trafikerede sider. Stabil identitet, hvilket gør det nemmere at afværge rogue-trafik, i form af spam, virus og hackerangreb.

Maksimal sikkerhed i form af ubegrænset backup, sat op efter højeste krav. Du får en komplet styring uanset opsætning og kompleksitet.

Ubegrænset mailadresser, og pegninger på kryds og tværs af mailkonti.

Dedikeret og ubegrænset trafik.
SSL certifikat.

Gå til hosting priser.