Mere trafik på din hjemmeside

Få mere ud af dit markedsføringsbudget, via flere køb-interesseret besøg.
Vi giver bedre resultater for samme penge ved at give din hjemmeside et salgsorienteret design, og en markedsføring der undlader det unødvendige.

Kvaliteten af dine besøges forbedres samtidig med at du får et bedre overblik omkring hvad folk leder efter.

Da vi er et serviceorienteret bureau analysere vi nøje dine mål og udvikler en strategisk plan, og sætter den i værk for dig, imens vi fokusere på hvad din virksomhed står for og det omdømme i sigter efter.

Social Media Consulting

Sociale medier er kommet for at blive. Med den rigtige online markedsføring plan på plads, kan vi sammenføre hele dit koncept med facebook og andre medier.

Lad os hjælpe dig med at komme op på de rigtige medier, om det er twitter, google+ eller facebook. Hvis din visuelle identitet ikke stemmer overens med din hjemmeside og dit logo, giver det ofte bare forvirring at være på et medie der ikke giver respons.

Vi sørger for at forbedre dit image og ry, alt imens vi hjælper dig med at opfylde dine forretningsmål.

Forbedring af din hjemmesides resultater

Giver din hjemmeside noget ekstra til din forretning. Vi anvender gennemtestede analyser til at besvare dette spørgsmål for dig.

Ved at tage analysen videre i praksis, kan vi få en forståelse for hvad der fungere på din hjemmeside og hvad der ikke gør.

Vi forbedre brugeroplevelsen og sørger for at optimere tilgangen alle vigtige elementer. Vore strategiske tilgang til designet hjælper brugeren med at fastholde opmærksomheden og gør muligheden for kontakt større.

Din hjemmeside er en investering som alle andre led af din virksomhed, vi hjælper dig med at få mest muligt ud af det.

Lad os ringe dig op og hør hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Strategi

Vi gennemgår alle områder af dit firmas Internet kommunikation og er dermed i stand til at afgøre hvor behovet er størst og hvor vi får de hurtigste resultater.

Med simple midler kan vi forbedre den organiske søgning til din hjemmeside, meget ofte er det få virkemidler der gør søgningerne rammer rigtigt og at siden lever op til forventningerne.

Det at nå forsiden på Google kan være en længere proces og kan ikke opnås uden fokuseret og ihærdigt arbejde. Derfor kombinere vi oftest med en tilførende markedsføring ,og sørger for din markedsføring, hænger sammen med den måde du formidler dig på.

AdWords annoncering

Ved at bruge Adwords bliver du vist på Google når folk søger på et bestemt søgeord. Du betaler først når folk klikker på din annonce og du bestemmer selv fra hvilken side de skal ind.

Din annonce bliver vist helt oppe i toppen af Google eller ude i højre side, og man kan målrette annoncen meget præcist. Leder folk i sætninger som f.eks “billige gummistøvler” ved vi at de er parate til at købe så lang tid prisen lever op til deres forventninger.

Annoncerne kan også sættes op så de er område inddelt så leder folk efter en lokal håndværker bruger man kun budgettet i det område hvor man opererer.
Fordelene ved Google Adwords er mange:

  • Du betaler kun pr. klik
  • Din annonce er igang allerede efter 24 timer
  • Du vinder andel i et nyt marked
  • Alle resultater er målbare
  • Kunders adfærd giver indblik i fremtidig strategi
  • Annonceringen kan forbedres med en analyse

Alle vores website pakker er inkluderet en gratis google Adwords start pakke, på den måde kan vi lave en cost benefit analyse hvis i ønsker at gå videre med online annoncering.

Ring på telefon: 60 79 80 00

Læs mere om analyser og rådgivning.