Søg på din hjemmeside via din smartphone

Hvis knapperne er for små, hvis man ikke kan læse teksten ordentligt, eller hvis menuen strækker sig uden for skærmen, så er din hjemmeside ikke responsiv. En responsiv hjemmeside tilpasser sig automatisk alle forskellige enheders skærmstørrelser og sørger for, at din hjemmeside altid tager sig godt ud. Ud over et moderne design, sikrer vi også, at knapper, links og layout giver brugeren en optimal komfort under besøget. I dag browser folk fra mindre smartphones til 27 tommer iMac’s i 5K. Det betyder, at din hjemmeside skal være fleksibel, uanset hvem der kommer forbi. Måske ser man din side fra en smartphone til at starte med og senere på firmaets computer. Leverer din hjemmeside det rigtige første indtryk?

50% af alle besøg kommer i dag fra håndholdte computere. Skift i dag og få nye kunder i morgen. Med en responsiv hjemmeside skal der kun opdateres ét sted, og indholdet vil tilpasse sig den skærm, den bliver vist på. Indhold er altafgørende for, at du bliver valgt frem for en anden, og derfor er det vigtigt, at siden performer. Et skift til en ny, responsiv hjemmeside behøver ikke være en større operation. Vi flytter indhold og billeder på rekordtid og sørger for, at webhotel, databaser m.m. lever op til nutidens standarder. Har du specielle ønsker? Skal du eksempelvis bruge et bookingmodul eller et udvidet nyhedsbrev? Det er noget, vi kan levere uden, at du skal tænke på for meget.

Opdater let dit indhold

Har du haft det samme indhold i mange år, er det måske på tide at få det fornyet. Relevant indhold giver en større chance for at tiltrække de rette besøgende. Mange undersider åbner flere døre, så du kan identificere, hvilke kunder der har besøgt din side. Byg, som du vil – vi har ingen begrænsninger på antallet af sider eller størrelsen.

Vi leverer online performance

Vores fremgangsmåde og kompetencer vil give dig de nyeste funktioner, som øger brugerens interesse for dit produkt. I samarbejde med dig udarbejder vi en startplan, som gør din nye hjemmeside logisk for både dig og din kunde. Vi leverer og optimerer din hjemmeside efter disse fire parametre: Brugervenlighed, Design, Annoncering & Konvertering.

En samlet løsning, der giver din kunde det optimale første indtryk af din virksomhed. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe:
+45 60 79 80 00

Professionel hosting hos Magsted

Magsted.net har ingen mellemmand – vi har direkte adgang til servere og er derfor uafhængige af tredjeparts support. Med dedikeret og ubegrænset trafik samt SSL-certifikat får du den bedst mulige hostingoplevelse hos os.

Vores platform er fleksibel, og vi er teknisk ubegrænsede, hvilket giver større frihed til at udarbejde løsninger og imødekomme ønsker. Vi er ikke bundet af begrænsninger og kan derfor tilbyde en mere personlig service. Hurtig adgang til kundens projekter sikrer en højere og mere tilfredsstillende service. Vores servere har en ekstremt hurtig respons, da vi ikke deler din hosting med for mange andre trafikerede sider. Vi tilbyder stabil identitet, hvilket gør det nemmere at afværge rogue-trafik i form af spam, virus og hackerangreb.

Maksimal sikkerhed leveres med ubegrænset backup, opsat efter de højeste krav. Du får fuld kontrol uanset opsætning og kompleksitet. Vi tilbyder ubegrænset antal mailadresser og mulighed for pejlinger på kryds og tværs af mailkonti.

 

De fleste besøg kommer i dag fra mobiler

Med en responsiv hjemmeside skal der kun opdateres ét sted, og indholdet vil tilpasse sig den mobile enhed, den bliver vist på. Indhold er altafgørende for, at du bliver valgt frem for en anden, og derfor er det vigtigt, at siden performer.

Et skift til en ny, responsiv hjemmeside behøver ikke være en stor operation. Vi flytter indhold og billeder på rekordtid og sørger for, at webhotel, databaser osv. lever op til nutidens standarder.

Har du specielle ønsker? Skal du eksempelvis bruge et bookingmodul eller et udvidet nyhedsbrev? Det er noget, vi kan levere, uden at du skal bekymre dig for meget.

Læs mere om søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Da mange søgninger kommer fra smartphones og andre håndholdte enheder, skal din side også kunne levere information og indhold til folk på farten. Google prioriterer responsive og mobilvenlige sider højt, og placere dermed også sider der imødekommer disse kreterer højst på søgelisterne.

Kan din side ikke vises ordentligt på disse enheder bliver den simpelthen ikke vist blandt de første, og det bliver på grænsen til umuligt at kæmpe sig op af listen. Det vil sige vil man bruge kræfter på at få jeres side op på på Google, så er det afgørende at jeres hjemmeside skal kunne tydes på telefoner og tablets. Google resultatet er afgørende for et højt besøgstal og derfor er den responsive hjemmeside blevet en vigtig ting for at have en sund forretning.

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.