Søgemaskineoptimeret webshop

Vores webshops kan tilpasses så de sammenføres med jeres regnskabsprogrammer og lagerstyring. Vore webshops har ingen begrænsninger på antal produkter eller antal køb. Vore løsninger leveres med helt op til 100 Gb serverplads så der er meget lille chance for i rammer loftet.

29.995,- med design og SEO
+12 måneders gratis hosting

Løsninger tilpasset dit behov

Du kan komme langt med en webshop der har en grundlæggende søgemaskineoptimering, og som kan udvides i alle retninger. Sammen med dig udvælger vi de moduler der kan gøre din online butik perfekt. Vores webshops giver dig det rigtige afsæt til en succesfuld opstart. Så kan du hurtigt komme igang med at modtage online salg fra kreditkort og altid med de billigste transaktion priser på markedet.

Få modulerne der hjælper din forretning

Vores designs er mobilvenlige

Alle vore Webshop løsninger er tilpasset smartphones og tablets. Har dit firma ikke ikke et logo eller en grafisk identitet så udvikler vi det i leder efter, så det passer til de nye standarder. Sammen med dig udvikler vi en kravspecifikation med alle de elementer der hører til og når du er tilfreds integrere vi det hele i din online webløsning. Altid med 100% tilfredshedsgaranti.

Lad os tage en snak og finde ud af hvad du har brug for så dine kunder kan modtage dit produkt hurtigst muligt. Vi fører dig igennem hele processen så du kan være sikker på at ende ud med det rigtige resultat, så du kan komme i gang med at sælge din vare på nettet. Ring til os på telefon: +45 60 79 80 00

Et godt design der sælger

Hos Magsted tager vi udgangspunkt i din virksomhed og dine produkter. Vi har erfaring med en lang række forskellige løsninger og firmaer lige fra dem med få produkter med mange kombinationer, til de helt store webshops med hele varelager løsninger integreret i regnskabssystemer. Vi designer din webshop så den henvender sig specifikt til din målgrupper og med et design der passer ind i din type markedsføring. Alle vores designs bliver udviklet til mobiler via et mobilsite eller et responsivt design.

Webshop til detail & produktsalg

Selvejet webshop på dit eget domæne.
Eget unikke design
Hosting af webhotel på SSL server til kun 59,- pr måned.
Dansk telefon support hverdage 9.00 til 17.00.
Responsivt til mobil og tablets
Ubegrænset antal produkter
Opsætning af udvidelser og valg af størrelser
Lagerstyring og pakkelabels

En professionel løsning der er fremtidssikret.

Søgemaskine optimeret
Opsætning af Google Analytics

Opsætning af GDPR og betingelser
Personlig Dansk rådgivning
Betaling med kreditkort og Mobilepay
Kan opsættes til dit regnskabs program.
Privatlivspolitik & Cookie information
Opsætning af kategorier og tilhørende 25 produkter.
I alt for en fuldt professionel webshop

Modtag betaling online

En betalingsgateway er dankort maskinen på din webshop. Den sørger for penge bliver overført mellem pengeinstitutterne via kreditkortet. Om du skal have abonnement betaling eller kredit løsninger er det noget vi løser. Efter en betaling ligger pengene i klar i dit system og kan overføres via din indløsningsaftale efter varen er sendt. Den betjenes via din egen administrations side hvor du logger ind med et krypteret brugernavn og et password, her kan du godkende og afvise betalinger samt se alle transaktioner og skabe dig et overblik over perioder og indtægter.

Din betalingsløsning overvåges hele året rundt alle døgnet 24 timer. Opstår der problemer alarmeres driftsteknikere med det samme og problemet bliver ordnet. Hvis du vil tage imod Dankort eller kreditkort (VISA, MasterCard m.v.) i din Webshop skal du have indløsningsaftale med NETS og være registreret i Danmark med et CVR-nummer for at få en Dankort-aftale. Ansøgningen finder du her: Udfyld indløsningsaftale

Vi hjælper gerne med at søge indløsningsaftalen, klargøre oplysninger og opsætte betingelser hvis det er nødvendigt.

Gratis analyse af din webshop

Vi laver en gratis analyse af din nuværende webshop.
Mangler du besøg på din hjemmeside eller er din side af ældre dato?
Få et råd i dag og hør hvordan du får kunderne tilbage i morgen.
Vi kigger din hjemmeside igennem og ser hvad der kan gøres nu og her.

Webshop til MobilePay?

Vi hjælpe dig hele vejen igennem lige fra domæne til markedsføring med SEO, eller måske helt nye packshots og produktbilleder. Byg din butik som du vil, vi har ingen  ide-begrænsninger. Vi skræddersyr alle vores webshop løsninger individuelt til hver kunde, men vore udgangspunkt er altid det samme. En brugervenlig og komplet løsninger med tilhørende markedsføring så du kan komme i kontakt med dine kunder fra start. Vi levere med alle slags betalingsløsninger også MobilePay

Item added to cart.
0 items - 0,00 kr.